Services

Recruitment Marketing & Employer Branding

Klantgericht

Totaaloplossingen

ROI Gedreven

Maximaal resultaat

Wij zorgen voor een constante instroom aan sollicitanten

Ervaar je krapte op de arbeidsmarkt en merk je dat jouw vacatures niet gevuld worden? Met meer concurrentie dan ooit tevoren en slechts een beperkt aantal geschikte kandidaten is het belangrijker dan ooit om strategisch te werk te gaan en de concurrentie een stap voor te zijn. Bij W3 Solutions helpen we je graag op weg met de juiste middelen. Zo zorgen we dat jouw vacatures gezien en nog belangrijker, ook daadwerkelijk gevuld worden!

Wat is recruitment marketing?

Recruitment marketing gaat niet alleen over vacatures posten en hopen op reacties. Het draait allemaal om het promoten van je bedrijf als dé plek waar iedereen wil werken. Denk aan een doelgerichte “werken bij” website, aantrekkelijke vacatureteksten, effectieve online marketing, en het juiste gebruik van sociale media. Met de juiste mix zorgen we er bij W3 Solutions voor dat je bedrijf opvalt in deze digitale jungle.

Hoe employer branding jouw werving versterkt

Stel je voor: kandidaten die in de rij staan om voor jou te werken. Te mooi om waar te zijn? Niet met de juiste employer branding. Wanneer je bedrijf straalt, trek je niet alleen klanten aan, maar ook toptalent. We helpen je graag met het bouwen van een ijzersterk employer brand, zodat jouw bedrijf als eerste in gedachten komt bij potentiële kandidaten.

Onze aanpak voor een effectieve strategie

Bij W3 Solutions zijn we niet zomaar specialisten, we zijn jouw partner in employer branding en recruitment marketing. We duiken diep in wat jouw bedrijf uniek maakt en vertalen dat naar een strategie die werkt. Van het bepalen van je unique selling points naar het creëren van aantrekkelijke content. Van het maken van een doelgerichte werken bij website tot het draaien van effectieve online marketing campagnes. Wij zorgen voor resultaat.

Wij helpen je

Onze werkwijze

Kennismaking

Een warme kop koffie en een vrijblijvende kennismaking waarin we jouw huidige situatie en doelen bespreken. We leren graag meer over jouw bedrijf en we lichten de mogelijkheden toe, zodat we een passend plan kunnen maken.

Onderzoek

We gaan op onderzoek uit en maken een strategie die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Hierbij kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden, naar de doelgroep en de best passende kanalen, naar de concurrentie en de campagnes die we kunnen inzetten.

Uitvoering en optimalisatie

We implementeren de strategie. We meten de resultaten en blijven actief betrokken om waar nodig te optimaliseren. We maken een rapport van de resultaten met aanbevelingen over de resultaten en ontwikkelingen. Zo kunnen we snel bijsturen voor optimal resultaat.

Deze bedrijven gingen je voor

Koffie?

W3 Solutions medewerker Gillian
W3 Solutions medewerker Gillian
Klaar om vacatures te vullen?

Laten we samen kijken naar de recruitment marketing en employer branding mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Gillian Lukkassen
Online Marketing Specialist