Services

SEO

Zoekmachines

Google icoon
Google

De grootste zoekmachine op het internet. Wie kent hem niet? Hier bereik je het grootste publiek met de meest effectieve SEO technieken.

Microsoft Bing Icoon
Bing

Minder populair dan Google maar zeker niet onbelangrijk. Hoewel je potentiële publiek op Bing vaak kleiner is brengt dat wel een groot voordeel met zich mee: minder concurrentie.

Niemand kijkt op pagina 2 van de zoekresultaten

Wie gevonden wilt worden in Google staat op pagina 1. Hoe hoger, hoe beter. Dat is makkelijk gezegd, maar hoe kom je daar nou precies? 

Met het juiste gebruik van keywords, relevante copywriting, kwalitatieve linkbuilding en technische website optimalisaties creëren wij topposities voor bedrijven in zoekmachines zoals Google. Dit doen we onder andere door websites te optimaliseren met verse content die zowel aantrekkelijk als informatief is voor gebruikers.

Als jouw bedrijf nog niet optimaal gevonden wordt op het web is SEO een onmisbare online marketing strategie.

De voordelen van SEO

SEO is al jarenlang een onmisbare online marketing strategie voor bedrijven. Wie jouw bedrijf niet kan vinden kan natuurlijk ook geen klant worden. Zo biedt SEO een hoop voordelen.

Zoekmachine optimalisatie zorgt voor meer zichtbaarheid in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERPs) waardoor het waarschijnlijker wordt dat potentiële klanten jouw website zullen bezoeken. Bovendien kan SEO helpen de kwaliteit van het verkeer te verbeteren, omdat het met de juiste implementatie bezoekers binnenhaalt die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Door bovenaan de zoekresultaten te verschijnen kan je het aantal mensen dat zich bewust is van jouw bedrijf vergroten. Dit helpt om meer naamsbekendheid te creëren voor jouw bedrijf.

Door het verbeteren van de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website, kan je meer potentiële klanten naar jouw site te trekken. Daarnaast kan SEO helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van het verkeer, wat kan leiden tot meer verkoop of leads.

Organisch bereik is het aantal mensen dat jouw bedrijf ziet zonder betaalde promotie. Het is belangrijk omdat het je in staat stelt een publiek op te bouwen zonder geld uit te geven aan advertenties. Ook zijn mensen meer geneigd om inhoud te vertrouwen dat organisch afkomstig is, in plaats van iets dat betaald is.

SEO kan ook de algehele gebruikerservaring van jouw website te verbeteren. Zoekmachines kijken namelijk ook naar de technische prestaties van jouw website. Door jouw website sneller en gebruiksvriendelijker maken zorgt dit voor een betere gebruikerservaring. Dit kan de posities in zoekmachines van jouw website verhogen.

Wat is SEO?
SEO (search engine optimization) is in het kort het optimaliseren van een website voor zoekmachines zoals Google. Met SEO verbeter je de vindbaarheid van jouw website doordat jouw webpagina’s bij de juiste zoektermen bovenaan de zoekresultaten staan. Zo kunnen gebruikers van zoekmachines jou als eerste zien en zo krijgt jouw website meer organische bezoekers. Door deze pagina’s voor conversies te optimaliseren kunnen we deze organische bezoekers omzetten naar klanten en leads.
Dit doet een SEO Specialist

Een SEO-specialist is verantwoordelijk voor het optimaliseren van zowel inhoudelijke als technische aspecten van een website.

Inhoudelijk kijkt een SEO specialist naar:

  • Zoektermen: Wat wordt er gezocht?

  • Concurrentie: Is het mogelijk om een hoge(re) positie te bemachtigen?

  • Content: Sluit de inhoud aan bij de zoektermen en de doelgroep?

  • Autoriteit: Hebben zoekmachines vertrouwen in de website?

  • Leesbaarheid: Is de inhoud gemakkelijk te lezen?

  • Navigatie: Kunnen gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken?

Op technisch niveau kijkt een SEO specialist naar:

  • Website structuur: Hoe is de website georganiseerd?

  • Gebruikerservaring: Werkt de website optimaal?

  • Crawling en indexering: Kunnen zoekmachines de website benaderen en indexeren?

  • Linkbuilding: Verwijzen de juiste domeinen naar jouw website?

SEO met W3 Solutions
Bij W3 Solutions begrijpen we dat SEO een belangrijk onderdeel is van elke online marketing strategie. Daarom bieden wij een scala aan diensten om bedrijven te helpen hun organische zoekresultaten te verbeteren. Van een gratis website quickscan waar we de verbeterpunten voor jouw website identificeren tot content optimalisatie. Wij zetten alle professionele technieken in om de beste resultaten te halen voor jouw doelstellingen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze SEO-diensten en hoe wij kunnen helpen jouw doelen te bereiken.
Onze werkwijze

Kennismaking

Een warme kop koffie en een vrijblijvende kennismaking waarin we jouw huidige situatie en doelen bespreken. We leren graag meer over jouw bedrijf zodat we een passend plan kunnen maken.

Onderzoek

We gaan op onderzoek uit en maken een online marketing strategie op maat die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Hierbij kijken we naar de doelgroep, passende kanalen, concurrentie en campagnes die we zullen inzetten.

Implementatie

We implementeren de online marketing strategie en gaan voor maximaal resultaat.

Optimalisatie

We monitoren de resultaten (data) en blijven actief in beheer om zo waar nodig te optimaliseren. We hebben regelmatig contact en een maandelijkse meeting waarin we de resultaten en ontwikkelingen samen bespreken. Hierdoor zijn we zeer betrokken en kunnen we waar nodig snel bijsturen.

Projecten

5.0
5/5
Recensies
Schoppema Timmerwerken
Schoppema Timmerwerken
Lees verder
Creatief, denkt mee en biedt de juiste oplossingen. Erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
The Core Effect Pilates
The Core Effect Pilates
Lees verder
So very happy with the the entire team at W3 Solutions! Having a very specific look and feel in mind for my website, I was blown away and so impressed when I saw the site for the first time. Thank you guys so much! After seeing two developers/designers before coming to you, I was told flat out “no we can’t do what you need for this project”, but of course you guys made it happen! Should have come to you from the start! 🙂 #dreamteam
Florence Nails
Florence Nails
Lees verder
Snelle en heldere communicatie, maandelijks een mooi, duidelijk overzicht en een nette prijs. Wij zijn erg tevreden!
Moonen Yachts
Moonen Yachts
Lees verder
..Dit bedrijf heeft op zeer accurate en professionele wijze samengewerkt met de Marketing & Communicatie afdeling van de internationale superjachten bouwer uit 's-Hertogenbosch, wat geresulteerd heeft in een snelle, overzichtelijke en mooie website die volledig aansluit bij de klantwens. Prima werk!
DKC Totaaltechniek
DKC Totaaltechniek
Lees verder
Fijne partner om mee te werken, komen afspraken na en zijn flexibel! W3 doet wat wordt beloofd. We hebben al direct resultaat nadat de nieuwe website online is gegaan!
Pantouw Personal Training
Pantouw Personal Training
Lees verder
W3 Solutions heeft mij voorzien van een website waar ik super tevreden mee ben. Top service, thanks guys!
Dolstra
Dolstra
Lees verder
Samenwerking was super. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en een goede prijs! Heel tevreden!
Trend Parlor
Trend Parlor
Lees verder
W3 Solutions heeft voor ons een webshop op maat gemaakt en wij zijn super tevreden met het resultaat! Fijne samenwerking, ze denken goed mee en leveren topkwaliteit tot in de kleinste details.
WerkFlex
WerkFlex
Lees verder
Onze website laten maken door W3 Solutions, zeer aangename ervaring voor een zeer goede prijs, geen 9 tot 5 mentaliteit. Een echte aanrader voor grote en kleine bedrijven, binnenkort ook online marketing via deze firma , ben benieuwd welke resultaten ze kunnen leveren.
CineBakx
CineBakx
Lees verder
Ik heb voor de tweede keer samengewerkt met W3Solutions. Ze hebben de technische SEO van mijn website aanzienlijk verbeterd. W3Solutions levert goed, kwalitatief werk voor een schappelijke prijs. Daarnaast konden ze binnen een paar dagen aan de slag. Ik zou 100% aanraden om met W3Solutions te werken.
Esque
Esque
Lees verder
..veel professionaliteit en behulpzaamheid. Latere feedback of kleine vragen werden heel snel op geantwoord om daarna samen een oplossing te zoeken zonder dat dit hoge kosten opleverde. Het contact verliep daardoor heel goed. Ik zou iedereen hun service aanraden.
Sen's Skincare
Sen's Skincare
Lees verder
Als je een eigen website wilt en niet precies weet hoe het moet, dan raad ik W3 Solutions echt aan! Ik heb een hele prettige samenwerking gehad met dit bedrijf. Ze zijn betrokken, persoonlijk, hebben goede ideeën en ze kijken heel nauw naar de wensen en behoeften van de klant. Het resultaat is echt boven verwachting! Bekijk het zelf maar: www.sensskincare.nl. Ik ben super trots!
Bite Creations
Bite Creations
Lees verder
Eind 2022 heb ik mijn website laten realiseren door W3 solutions en ik ben zeer tevreden met hun diensten! Het team van W3 Solutions was zeer behulpzaam en geduldig bij het bespreken van mijn ideeën en suggesties voor de website. Ze werkten nauw samen met mij om ervoor te zorgen dat de website volledig aan mijn behoeften voldeed. De website die ze voor mij hebben gemaakt ziet er professioneel en aantrekkelijk uit, en functioneert perfect op alle apparaten en browsers. Het was duidelijk dat ze veel expertise hadden op het gebied van webontwikkeling en gaven waardevolle inzichten en advies om mijn website nog beter te maken. Kortom, ik zou W3 Solutions ten zeerste aanbevelen! Hun expertise, professionaliteit en uitstekende klantenservice maken hen de beste keuze voor webontwikkeling!
Vraag een gratis online marketing quickscan aan

Benieuwd hoe jij op de beste manier nieuwe potentiële klanten kan bereiken? Met onze quickscan brengen wij jouw huidige situatie in kaart en kijken we wat er verbeterd of ingezet kan worden om maximaal online resultaat te halen. Dat doen we gratis en zonder verplichtingen. Vraag geheel vrijblijvend een quickscan aan!

W3 Solutions medewerker Gillian
W3 Solutions medewerker Gillian
Klaar voor online groei?

Laten we samen kijken naar de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Gillian Lukkassen
Online Marketing Specialist