WerkFlex

Het beste personeel voor jouw project

Een begrip onder de uitzendbureau's

WerkFlex, een begrip onder de uitzendbureau’s in de bouwsector was toe aan een nieuwe, moderne website waar vakmensen kunnen solliciteren, en waar bouwbedrijven vakmensen kunnen aanvragen. Uiteraard werkte W3 Solutions graag aan een oplossing!

Overzichtelijke
presentatie
Na het uitwerken van het nieuwe logo en de huisstijl van WerkFlex zijn wij begonnen met het maken van verschillende website concepten. Al gauw was WerkFlex enthousiast over het voorgestelde ontwerp en konden we aan de slag met het realiseren hiervan.
Het proces
Het was belangrijk voor Werkflex dat de website overzichtelijk zou zijn voor nieuwe bezoekers en dat er een mogelijkheid is voor de bezoekers om zo gemakkelijk mogelijk contact op te nemen met Werkflex. Dit hebben wij dan ook meegenomen in het ontwerp. Tijdens de ontwikkelingsfase hebben we nauw contact gehad met Werkflex omdat wij de belangrijkste keuzes graag samen maken. Op de website van Werkflex staan nu open vacatures voor nieuwe potentiële werknemers en ook alle beschikbare vaklieden per vakgebied voor werkgevers. Op deze pagina's is alle belangrijke informatie te vinden en een duidelijke intentie na het opnemen van contact met Werkflex. Zo kunnen makkelijk afspraken gemaakt worden met een potentiële klant.
0 %
Langere sessieduur
0 %
Meer pagina's bekeken
0 %
Meer conversies

De Resultaten

Sinds de nieuwe website van WerkFlex online is spenderen bezoekers gemiddeld meer tijd op de website en is er een flinke groei aan telefoontjes en emails dat binnenkomt voor aanvragen. Ondertussen blijven wij WerkFlex ondersteunen met Online Marketing en website optimalisatie om zo de best mogelijke resultaten te halen.

"Onze website laten maken door W3 Solutions, zeer aangename ervaring voor een zeer goede prijs, geen 9 tot 5 mentaliteit. Een echte aanrader voor grote en kleine bedrijven, binnenkort ook online marketing via deze firma, ben benieuwd welke resultaten ze kunnen leveren."

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing