fbpx

PROJECTEN

WerkFlex

WerkFlex, een begrip onder de uitzendbureau’s in de bouwsector was toe aan een nieuwe, moderne website waar vakmensen kunnen solliciteren, en waar bouwbedrijven vakmensen kunnen aanvragen. Uiteraard werkte W3 Solutions graag aan een oplossing!
WerkFlex Website Mockup copy

Werkzaamheden

services icoon

Webdesign

Het ontwerpen en realiseren van een website op maat in WordPress.

identiteit icoon

Logo & Huisstijl Design

Het moderniseren van de huisstijl en het maken van een nieuw logo.

integratie icoon

Web Optimalisatie & Integratie

Het technisch optimaliseren van de website voor snelheid.

Aanpak

Na het uitwerken van het nieuwe logo en de huisstijl van WerkFlex zijn wij begonnen met het maken van verschillende website concepten. Al gauw was WerkFlex enthousiast over het voorgestelde ontwerp en konden we aan de slag met het realiseren hiervan.

Het was belangrijk voor WerkFlex dat de website overzichtelijk zou zijn voor nieuwe bezoekers en dat er een mogelijkheid is voor de bezoekers om zo gemakkelijk mogelijk contact op te nemen met WerkFlex. Dit hebben wij dan ook meegenomen in het ontwerp. Tijdens de ontwikkelingsfase hebben wij nauw contact gehad met WerkFlex omdat wij de belangrijkste keuzes graag samen maken.

Op de website van WerkFlex staan nu open vacatures voor nieuwe potentiële werknemers en ook alle beschikbare vaklieden per vakgebied voor werkgevers. Op deze pagina’s staat alle belangrijke informatie en een duidelijke intentie naar het opnemen van contact met WerkFlex om zo definitieve afspraken te maken met een (potentiële) klant.

Iphone WerkFlex copy

De Resultaten

Sinds de nieuwe website van WerkFlex online is spenderen bezoekers gemiddeld meer tijd op de website en is er een flinke groei aan telefoontjes en emails dat binnenkomt voor aanvragen. Ondertussen blijven wij WerkFlex ondersteunen met Online Marketing en website optimalisatie om zo de best mogelijke resultaten te halen.

Wat zegt WerkFlex?

“Onze website laten maken door W3 Solutions, zeer aangename ervaring voor een zeer goede prijs, geen 9 tot 5 mentaliteit. Een echte aanrader voor grote en kleine bedrijven, binnenkort ook online marketing via deze firma, ben benieuwd welke resultaten ze kunnen leveren.”

+ 0 %
Langere sessieduur
+ 0 %
Meer pagina's bekeken
+ 0 %
Meer conversies

Wij werkten aan dit project

Gillian 1080x1080 blue shape2

Gillian Lukkassen

Online Marketing Specialist
Content Creator
Webdesigner

Marcel 3 1080x1080 blue shape2

Marcel Lukkassen

Projectmanager
Webdeveloper