fbpx

PROJECTEN

Werken Bij DKC

DKC Totaaltechniek groeit enorm, maar wegens een tekort aan vakmensen waren zij toe aan een doelgerichte vacature website op maat.

Werken Bij DKC Website Mockup

Werkzaamheden

services icoon

Webdesign

Overzichtelijke en doelgerichte maatwerk vacature website die zeer gemakkelijk is in gebruik.

services icoon

SEO

Uitvoeren van technische SEO op webpagina en vacature niveau.

integratie icoon

Managed Hosting

Website op W3 Solutions hosting en beheer.

Aanpak

DKC Totaaltechniek groeit en is dringend op zoek naar nieuw personeel, maar wegens een tekort aan vakmensen is het werkaanbod erg competitief onder concurrenten. Om het aantal sollicitatie aanvragen te verhogen mochten wij een doelgerichte vacature website op maat ontwikkelen.

De vacature website is gebouwd in de huisstijl van DKC Totaaltechniek en heeft een duidelijk, uitgebreid en overzichtelijk presentatie. De website is volledig responsive en het navigeren door het vacature aanbod kan heel eenvoudig en overzichtelijk door middel van de uitgebreide zoekfunctie.

De opzet en inhoud is gerealiseerd met conversie als uitgangspunt. Door middel van een overzichtelijk en gemakkelijk beheersysteem kan DKC Totaaltechniek eenvoudig de vacatures up-to-date houden.

Tijdens het hele proces hebben wij nauw contact gehad met DKC Totaaltechniek om zo de vooruitgang en eventuele verbeterpunten te bespreken. Plannen en doelen kunnen snel veranderen en daarom was het belangrijk om regelmatig contact te houden.

Iphone Werken Bij DKC 2 1

Wat zegt DKC Totaaltechniek?

“Fijne partner om mee te werken, komen afspraken na en zijn flexibel! W3 doet wat wordt beloofd. We hebben al direct resultaat nadat de nieuwe website online is gegaan!”

Wij werkten aan dit project

Gillian 1080x1080 blue shape2

Gillian Lukkassen

Online Marketing Specialist
Content Creator
Webdesigner

Esther 1080x1080 blue shape2

Esther Pantouw

Fotograaf
Content Creator
Webdesigner