Werken bij DKC

Werken in een goed werkklimaat

Een doelgerichte vacature website op maat

DKC Totaaltechniek groeit en is dringend op zoek naar nieuw personeel, maar wegens een tekort aan vakmensen is het werkaanbod erg competitief onder concurrenten. Om het aantal sollicitatie aanvragen te verhogen mochten wij een doelgerichte vacature website op maat ontwikkelen.

Overzichtelijke
presentatie
De vacature website is gebouwd in de huisstijl van DKC Totaaltechniek en heeft een duidelijk, uitgebreid en overzichtelijke presentatie. De website is volledig responsive en het navigeren door het vacature aanbod kan heel eenvoudig en overzichtelijk door middel van de uitgebreide zoekfunctie.
Het proces en resultaat
De opzet en inhoud is gerealiseerd met conversie als uitgangspunt. Door middel van een overzichtelijk en gemakkelijk beheersysteem kan DKC Totaaltechniek eenvoudig de vacatures up-to-date houden. Tijdens het hele proces hebben wij nauw contact gehad met DKC Totaaltechniek om zo de vooruitgang en eventuele verbeterpunten te bespreken. Plannen en doelen kunnen snel veranderen en daarom was het belangrijk om regelmatig contact te houden.

Fijne partner om mee te werken, komen afspraken na en zijn flexibel! W3 doet wat wordt beloofd. We hebben al direct resultaat nadat de nieuwe website online is gegaan!

Gemaakt door

Gillian

Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther

Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther
Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf