fbpx

PROJECTEN

Trend Parlor

Een nieuwe speler onder de mode webshops gaf ons de kans om een volledige online webwinkel op te zetten en in te richten.
Trend Parlor Website Mockup copy

Werkzaamheden

services icoon

Webdesign

Een meertalige webshop op maat realiseren op basis van het Opencart systeem. Ook moesten wij de webshop inrichten.

resultaat icoon

Content Creatie

Productfotografie en sfeerfotografie in onze studio.

integratie icoon

Web Optimalisatie & Integratie

Het maken van een nieuw productfilter en koppeling met een payment service provider.

Vraag

Trend Parlor kwam met de vraag om een webwinkel te ontwikkelen waar zij hun trendy fashion accessoires online kunnen verkopen. Omdat het veel verschillende soorten producten betrof was het belangrijk dat er een overzichtelijke product filter functie zou worden toegepast. Tevens moest er in het ontwerp ook rekening mee worden gehouden dat de shop in de toekomst ook verkoop van kleding zou kunnen ondersteunen.

Aanpak

Nadat het concept volledig naar tevredenheid was uitgewerkt hebben wij het ontwerp omgezet naar een functionele webshop op basis van OpenCart. Dit geeft enorm veel flexibiliteit in het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in de enorm snelle e-commerce branche. Daarnaast werd de inhoud aangevuld voor elke pagina. Tijdens het hele proces hebben wij nauw contact gehad met Trend Parlor omdat wij de belangrijkste keuzes graag samen maakten.

De webshop is volledig responsive gebouwd in 2 talen en optimaal ingericht voor het gebruik op een mobiel. Het navigeren door het productaanbod kan heel eenvoudig en overzichtelijk door middel van de product categorie en filter functie. Door middel van een integratie betalingsverwerking kan men eenvoudig betalen via diverse betaalmogelijkheden.

Iphone Trend Parlor copy

De Resultaten

Nu de website online en de opdrachtgever helemaal tevreden is, blijven we Trend Parlor helpen met het verhogen van het aantal bezoekers en conversies door middel van online marketing campagnes op onder andere Facebook, Google en via e-mail campagnes.

Wat zegt Trend Parlor?

“W3 Solutions heeft voor ons een webshop op maat gemaakt en wij zijn super tevreden met het resultaat! Fijne samenwerking, ze denken goed mee en leveren topkwaliteit tot in de kleinste details. Hartstikke bedankt!”

Wij werkten aan dit project

Esther 1080x1080 blue shape2

Esther Pantouw

Fotograaf
Content Creator
Webdesigner

Marcel 3 1080x1080 blue shape2

Marcel Lukkassen

Projectmanager
Webdeveloper