Sen’s Skincare

Schoonheidssalon in Wijchen

EEN NIEUWE WEBSITE VOOR SEN'S SKINCARE

Sen’s Skincare is dé schoonheidsspecialist die er alles aan doet om jouw huid weer te laten stralen. En wat past daar beter bij dan een flitsende website die online boekingen genereert? Wij gingen de uitdaging aan en hebben Sen’s Skincare geholpen met het realiseren van een nieuwe website op template basis!

DE BEHOEFTE
Sen's Skincare wilde haar online identiteit opbouwen en online boekingen genereren. Daarnaast wilden ze de dienstverlening van Sen's Skincare in de salon presenteren door middel van professionele fotografie. Ten slotte wilden ze ook graag alle behandelingen en prijzen overzichtelijk presenteren op de website. Wij hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe website van Sen's Skincare aan al deze wensen voldoet.
DE OPLOSSING
Wij hebben een website gerealiseerd die niet alleen mooi oogt, maar ook gemakkelijk in gebruik is en online boekingen genereert. Door gebruik te maken van een WordPress template in de Nederlandse taal, hebben we de website van Sen's Skincare binnen no-time online gezet. Daarnaast hebben we de website gekoppeld met Salonized, een online boekingssysteem, zodat klanten gemakkelijk en snel online een afspraak kunnen maken. Sen's Skincare kan de website en de content gemakkelijk zelf beheren en voor technisch beheer van de website, e-mail en domeinbeheer kan Sen's Skincare rekenen op W3 Solutions. Ook hebben we de diensten van Sen's Skincare professioneel gefotografeerd in de salon, zodat klanten alvast een voorproefje krijgen van wat ze kunnen verwachten.
Fotografie

RESULTAAT

Het resultaat mag er zijn! Sen’s Skincare heeft nu een website die gemakkelijk te gebruiken is voor klanten. Door de koppeling met Salonized worden online boekingen gemakkelijk gemaakt en is de administratie ook nog eens een stuk efficiënter geworden. Sen’s Skincare kan de website en de content gemakkelijk zelf beheren en voor technische ondersteuning kan Sen’s Skincare altijd rekenen op W3 Solutions!

"Als je een eigen website wilt en niet precies weet hoe het moet, dan raad ik W3 Solutions echt aan! Ik heb een hele prettige samenwerking gehad met dit bedrijf. Ze zijn betrokken, persoonlijk, hebben goede ideeën en ze kijken heel nauw naar de wensen en behoeften van de klant. Het resultaat is echt boven verwachting! Bekijk het zelf maar: www.sensskincare.nl. Ik ben super trots!"

Gemaakt door

Gillian

Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther

Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther
Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf