Schoppema Timmerwerken

Schoppema Timmerwerken kan het maken

ALS DE KLUS ECHT GEKLAARD MOET WORDEN

Als specialist in maatwerk timmerwerkzaamheden staat Schoppema Timmerwerken bekend om zijn vakmanschap en betrouwbaarheid. Om hun diensten nog beter onder de aandacht te brengen en hun online identiteit op te bouwen, besloten ze om een nieuwe website te laten maken. Wij gingen de uitdaging aan om Schoppema Timmerwerken te helpen met het realiseren van een nieuwe, doelgerichte website die voldeed aan al hun wensen.

DE BEHOEFTE
Schoppema Timmerwerken wilde hun diensten op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier presenteren om meer aanvragen te genereren. Belangrijke wensen waren:
DE OPLOSSING
We hebben een website ontwikkeld die de identiteit van Schoppema Timmerwerken goed weergeeft. We hebben het belangrijkste doel, het genereren van aanvragen, altijd voor ogen gehouden. Het resultaat is een moderne, gebruiksvriendelijke website waarbij het WordPress CMS-systeem zorgt voor een eenvoudige aanpassing van de content. Hierdoor is de website eenvoudig in beheer, toekomstbestendig en gemakkelijk uit te breiden.
AANPAK
In de ontwerpfase hebben we intensief samengewerkt met Schoppema Timmerwerken. We hebben de wensen in kaart gebracht en een passend WordPress template gekozen. We hebben ervoor gezorgd dat de opzet en inhoud van de website met conversie als uitgangspunt zijn gerealiseerd, wat zorgt voor een verhoogd aantal aanvragen. Daarnaast hebben we gezorgd voor een duidelijke presentatie van hun diensten en maatwerk timmerwerkzaamheden, zodat bezoekers direct kunnen zien wat Schoppema Timmerwerken te bieden heeft. Het technisch beheer van de website, e-mail en domein is in handen van W3 Solutions, zodat Schoppema Timmerwerken zich daar geen zorgen over hoeft te maken. We hebben ook een plan opgesteld voor het technische onderhoud van de website.

RESULTAAT

Het resultaat is een moderne, gebruiksvriendelijke website met een aantrekkelijke presentatie van de diensten van Schoppema Timmerwerken. Dankzij de opzet en inhoud van de website met conversie als uitgangspunt, is het aantal aanvragen toegenomen en is de online identiteit van Schoppema Timmerwerken versterkt. Wij zijn trots op het feit dat we hebben bijgedragen aan het succes van Schoppema Timmerwerken!

"Creatief, denkt mee en biedt de juiste oplossingen. Erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden."

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing