Revente

Vintage designer en luxe high street fashion

EEN KRACHTIGE WEBSHOP EN PRACHTIGE PRODUCT FOTOGRAFIE VOOR REVENTE

Heb jij een passie voor mode en designermerken, maar houd je ook van een goede deal? Bij Revente vindt je de mooiste vintage designer- en luxe high street fashion voor een fractie van de nieuwprijs. Met een passend logo & huisstijl, maatwerk webshop en prachtige productfoto’s is Revente klaar voor de online verkoop.

DE BEHOEFTE
Revente wilde graag een uitstraling die net zo stijlvol was als haar kleding. En een webshop die de klanten zou verleiden en hen zou laten terugkeren voor meer. Daarnaast was er behoefte aan professionele productfoto's om de klanten een goed beeld te geven van de kwaliteit en staat van de vintage kleding.
DE OPLOSSING
We zijn aan de slag gegaan om REVENTE te helpen met het realiseren van hun wensen. We hebben een logo & huisstijl en maatwerk webshop ontworpen die past bij de gewenste uitstraling van REVENTE en een impact maakt op de doelgroep. Daarnaast hebben we de productfoto's van de kledingstukken onder handen genomen. Door gebruik te maken van professionele fotografie en styling worden de kledingstukken verleidelijk gepresenteerd. We hebben de opzet en inhoud van de webshop met conversie als uitgangspunt gerealiseerd, zodat bezoekers makkelijk hun weg kunnen vinden en worden gestimuleerd om tot aankoop over te gaan. Het beheersysteem van de webshop hebben we zo ingericht dat het gemakkelijk is om de webshop zelf bij te houden en uit te breiden.
Fotografie

RESULTAAT

De nieuwe webshop van REVENTE is modern, luxe, fris en helemaal in lijn met de gewenste stijl van het bedrijf. Met livegang van de webshop is REVENTE nu klaar om de markt betreden en haar marketing strategie in werking te zetten. Inmiddels is de online aanwezigheid van Revente versterkt en worden klanten verleid om een aankoop te doen. Al met al is dit een succes waar we trots op zijn!

Gemaakt door

Esther

Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf

Marcel

Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing

Gemaakt door

Esther
Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing