Pantouw

Boksen, fitness & online trainingen

SAMEN FIT MET ALESSIO

Ben jij klaar om jouw fitnessdoelen te verpletteren onder begeleiding van de beste personal trainer in town? Maak dan kennis met Alessio Pantouw, jouw personal training professional! Alleen miste hij nog één ding om zijn online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen: een top-notch website. Daarom hebben wij de handen ineen geslagen met Alessio en een gloednieuwe website ontwikkeld. Het resultaat? Een spiksplinternieuwe website die net zo sterk is als jouw nieuwe en fitte ik!

DE BEHOEFTE
Pantouw Personal Training had een website nodig die zijn passie voor het vak en persoonlijke begeleiding op de juiste manier weergeeft. Daarnaast moest de website uitnodigen om contact op te nemen en/of een afspraak te maken voor een personal training sessie. De doelstellingen voor de nieuwe website waren als volgt:
DE OPLOSSING
Met deze doelstellingen in ons achterhoofd, hebben wij in samenspraak met Alessio een website ontwikkeld die helemaal past bij Pantouw Personal Training. De website straalt passie en enthousiasme uit en weerspiegelt de professionele aanpak van Alessio. Door de duidelijke call-to-action op elke pagina is het gemakkelijk om contact op te nemen of direct een afspraak in te plannen. De opzet en inhoud van de website zijn helemaal gericht op conversie, zodat elke bezoeker verleid wordt om de volgende stap te zetten. Natuurlijk hebben we ook gezorgd voor een frisse uitstraling die helemaal past bij de doelgroep.

RESULTAAT

En het resultaat mag er wezen! Met deze website is Alessio klaar om jou naar je beste shape ooit te brengen. De website is gemakkelijk te beheren, zodat Alessio zich kan richten op waar hij het beste in is: jou persoonlijk begeleiden naar jouw doelen. Wij zijn trots dat wij hebben mogen bijdragen aan de online aanwezigheid van Pantouw Personal Training en kunnen niet wachten om te zien hoeveel mensen nu hun weg vinden naar een gezonde en fitte lifestyle!

"W3 Solutions heeft mij voorzien van een website waar ik super tevreden mee ben. Top service, thanks guys!"

Gemaakt door

Gillian

Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther

Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther
Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf