fbpx

PROJECTEN

Moonen Yachts

High-end superyacht bouwer Moonen Yachts was toe aan een nieuwe website met een strakke uitstraling en veel aandacht voor media.

Moonen Website Mockup

Werkzaamheden

services icoon

Webdesign

Maatwerk herontwerp en het moderniseren van de Engelstalige website in WordPress.

services icoon

Online Marketing

Uitvoeren van SEA, SEO en Social media advertising.

integratie icoon

Managed Hosting

Overzetten huidige website naar W3 Solutions hosting en beheer.

Aanpak

Moonen Yachts was toe aan een complete facelift van hun bestaande website, die naadloos aan zou sluiten op hun nieuwe marketingstrategie ‘Moonen Moments’. Voorheen konden ze slechts gelimiteerd gebruik maken van de WordPress CMS-omgeving om haar website te beheren, wat nu wel een vereiste is.

De nieuwe website is gebouwd met een overzichtelijke, strakke uitstraling met veel aandacht voor beeld. Moonen Yachts heeft nu ook zelf eigendom over de website en de mogelijkheid tot het zelfstandig in beheer nemen van de site content, waarbij beperkte kennis nodig is.

Tijdens het hele proces hebben wij nauw contact gehad met Moonen Yachts om zo de vooruitgang en eventuele verbeterpunten te bespreken. Plannen en doelen kunnen snel veranderen en daarom was het belangrijk om regelmatig contact te houden.

Iphone Moonen 2

Wat zegt Moonen Yachts?

“Moonen Yachts was op zoek naar een flexibele, professionele en creatieve partij om hun website een complete facelift te geven die naadloos aansluit op de nieuwe marketingstrategie ‘Moonen Moments’. De opdracht werd gegund aan W3Solutions. Dit bedrijf heeft op zeer accurate en professionele wijze samengewerkt met de Marketing & Communicatie afdeling van de internationale superjachten bouwer uit ‘s-Hertogenbosch, wat geresulteerd heeft in een snelle, overzichtelijke en mooie website die volledig aansluit bij de klantwens. Prima werk!”

Wij werkten aan dit project

Gillian 1080x1080 blue shape2

Gillian Lukkassen

Online Marketing Specialist
Content Creator
Webdesigner

Esther 1080x1080 blue shape2

Esther Pantouw

Fotograaf
Content Creator
Webdesigner

Marcel 3 1080x1080 blue shape2

Marcel Lukkassen

Projectmanager
Webdeveloper