Moonen Yachts

Live is better on the water

High-end superyacht bouwer viert haar 40 jaar bestaan

En dat is een mooi moment voor een geheel nieuwe website. Moonen Yachts was toe aan een nieuwe website met een strakke uitstraling en veel aandacht voor media.

Complete facelift website
Moonen Yachts was toe aan een complete facelift van hun bestaande website, die naadloos aan zou sluiten op hun nieuwe marketingstrategie ‘Moonen Moments’. Voorheen konden ze slechts gelimiteerd gebruik maken van de WordPress CMS-omgeving om haar website te beheren, wat nu wel een vereiste is. De nieuwe website is gebouwd met een overzichtelijke, strakke uitstraling met veel aandacht voor beeld.
Het proces en resultaat
Moonen Yachts heeft nu ook zelf eigendom over de website en de mogelijkheid tot het zelfstandig in beheer nemen van de site content, waarbij beperkte kennis nodig is. Tijdens het hele proces hebben wij nauw contact gehad met Moonen Yachts om zo de vooruitgang en eventuele verbeterpunten te bespreken. Plannen en doelen kunnen snel veranderen en daarom was het belangrijk om regelmatig contact te houden.

Moonen Yachts was op zoek naar een flexibele, professionele en creatieve partij om hun website een complete facelift te geven die naadloos aansluit op de nieuwe marketing strategie 'Moonen Moments'. De opdracht werd gegund aan W3Solutions. Dit bedrijf heeft op zeer accurate en professionele wijze samengewerkt met de Marketing & Communicatie afdeling van de internationale superjachten bouwer uit 's-Hertogenbosch, wat geresulteerd heeft in een snelle, overzichtelijke en mooie website die volledig aansluit bij de klantwens. Prima werk!

Gemaakt door

Gillian Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf

Marcel Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther
Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing