Florence Beauty and Nails

Groothandel & opleidingsinstituut

Re-marketing campagnes opzetten

Voor een van de bekendste groothandel/opleidingsinstituten op het vlak van nagel- en wimper producten mochten wij re-marketing campagnes opzetten om zo meer verkopen te genereren vanuit de huidige klantenkring.

Vraag
Florence Beauty and Nails is zeker niet onbekend met het online verkopen en maakt volop gebruikt van alle mogelijkheden die daarbij komen kijken. Zo hebben ze twee drukke webshops (groothandel en academy) en maken zij actief gebruik van Social Media, het adverteren in Google, en SEO om er een paar te noemen. Om het plaatje echter compleet te maken ontbrak er nog een ding. Re-marketing via social media! Daar wilde W3 Solutions natuurlijk maar al te graag bij helpen.
Aanpak
Koppelen van de website met Facebook en Instagram Voordat we konden beginnen met het adverteren moesten de websites eerst worden gekoppeld aan de business omgeving van Facebook. Met deze koppeling kunnen Facebook en Instagram namelijk inzien wie de website bezoeken en welke acties de bezoekers precies uitvoeren. Deze data is een absolute must voor re-marketing.
Doelgroepen segmenteren en adverteren Met een groot aantal website bezoekers werd het al gauw makkelijk om de doelgroepen te segmenteren binnen Facebook en Instagram. Zo konden we doelgroepen maken van bezoekers die bepaalde producten hadden bekeken, in het winkelwagentje hadden gedaan, of zelfs hadden gekocht. Op basis van de acties van deze doelgroepen konden we vrij accuraat inschatten bij welke producten de meeste interesse bestond en dus ook de kans op verkoop het grootst was. Op basis hiervan konden we een passende advertentie laten zien aan deze doelgroepen om zo aan te zetten tot koop. En dat met groot succes!
+ 0
Bestellingen per maand
0 %
Meer terugkerende bezoekers

De Resultaten

Door te adverteren aan warme doelgroepen lukte het per maand maar liefst 75 tot 150 extra bestellingen te bemachtigen voor de nagelgroothandel. Ongetwijfeld een geweldig resultaat! Ondertussen blijven we ondersteunen met Social Media marketing en adverteren we aan zowel warme als koude doelgroepen voor Florence Beauty and Nails.

“Snelle en heldere communicatie, maandelijks een mooi, duidelijk overzicht en een nette prijs. Wij zijn erg tevreden!”

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing