FFUND

Fast forwarding life science innovations

EEN DOELGERICHTE WEBSITE VOOR FFUND

Fast Forwarding Life Science Innovations, dat is waar FFUND voor staat. Dit innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in non-dilutive funding, Equity financing en M&A support, en daar zijn ze goed in. Maar als je het ons vraagt, miste er nog één belangrijk ding: een knallende online aanwezigheid. Zoals FFUND zelf tegen ons zei: “we doen heel veel, maar daar zie je op dit moment weinig van”. Daarom gingen wij aan de slag om FFUND te helpen met een nieuwe website!

DE BEHOEFTE
Online bereik, uitstraling, en autoriteit, daar was FFUND naar op zoek. En met hun huidige website was dat nog niet helemaal gelukt. Er ontbrak belangrijke informatie en er was ruimte voor verbetering. Tijd om daar verandering in te brengen dus! Met een doelgerichte website wilden we FFUND de volgende voordelen bieden:
DE OPLOSSING
Onze oplossing voor FFUND was snel en doelgericht. We ontwikkelden een website die niet alleen mooi oogt, maar ook nog eens volledig responsive is. Door de website in het Engels te bouwen, vergroten we de internationale bereikbaarheid van FFUND. Bovendien werd de website uitgerust met Google webmaster tools en Google Analytics voor een optimale SEO.
AANPAK
Het bouwen van de website verliep volgens een strakke aanpak, met als eerste stap het inventariseren van de eisen en wensen van FFUND. Vervolgens werd de website structuur vastgesteld, waarna we overgingen tot de bouw van de website inclusief SEO. Na het testen van de website volgde er een bugfixingronde en werd de website overgedragen aan FFUND. Voor het onderhoud van de website hebben we ook nog een plan opgesteld, zodat FFUND zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

RESULTAAT

En het resultaat mag er zijn! Met deze website heeft FFUND niet alleen een verbeterde online identiteit, maar ook een website die gemakkelijk te beheren is. Het CMS WordPress zorgt voor een eenvoudige aanpassing van content en uitbreiding van de website is zo geregeld. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de opzet en inhoud van de website met conversie als uitgangspunt zijn gerealiseerd, wat zorgt voor een verhoogd aantal leads. Bij W3 Solutions zijn hartstikke trots op het eindresultaat!

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther
Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther
Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf