Esque

Fine art & vintage

Iphone - Esque copy

Fine art & vintage posters

Esque liep tegen wat problemen bij het realiseren van hun website. W3 Solutions to the rescue! Verbeteren van functionaliteit en het optimaliseren van de website voor snelheid.

Aanpak
Terwijl Esque bezig was met het ontwikkelen van hun eigen website liepen ze tegen een aantal problemen aan die ze niet zelf konden oplossen. Na een grondig overleg en het afstemmen van problemen en mogelijke verbeterpunten zijn wij voor Esque.nl aan de slag gegaan om de website te verbeteren. Hierbij hebben wij web optimalisatie uitgevoerd voor het shop proces, SSL, visuele verbeteringen, website snelheid en het oplossen van verschillende errors.
De resultaten
Door de website ook technisch te verbeteren leverde dit hogere scores op in Google Pagespeed Insights (website performance analyse tool). Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring op de website en daardoor ook voor betere SEO prestaties. Zo scoorde Esque voor de optimalisatie 48 punten. Na de optimalisatie scoorde Esque maar liefst 87 punten!

"W3 Solutions heeft ons geholpen met het perfectioneren van een reeds gebouwde website: www.esque.nl. Dit hebben ze gedaan met veel professionaliteit en behulpzaamheid. Latere feedback of kleine vragen werden heel snel op geantwoord om daarna samen een oplossing te zoeken zonder dat dit hoge kosten opleverde. Het contact verliep daardoor heel goed. Ik zou iedereen hun service aanraden."

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing

 

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing