fbpx

PROJECTEN

Esque

Esque liep tegen wat problemen bij het realiseren van hun website. W3 Solutions to the rescue!
Esque Website Mockup copy
Iphone Esque copy

Werkzaamheden

integratie icoon

Web Optimalisatie & Integratie

Verbeteren van functionaliteit en het optimaliseren van de website voor snelheid.

Aanpak

Terwijl Esque bezig was met het ontwikkelen van hun eigen website liepen ze tegen een aantal problemen aan die ze niet zelf konden oplossen. Na een grondig overleg en het afstemmen van problemen en mogelijke verbeterpunten zijn wij voor Esque.nl aan de slag gegaan om de website te verbeteren. Hierbij hebben wij web optimalisatie uitgevoerd voor het shop proces, SSL, visuele verbeteringen, website snelheid en het oplossen van verschillende errors.

De Resultaten

Door de website ook technisch te verbeteren leverde dit hogere scores op in Google Pagespeed Insights (website performance analyse tool). Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring op de website en daardoor ook voor betere SEO prestaties. Zo scoorde Esque voor de optimalisatie 48 punten. Na de optimalisatie scoorde Esque maar liefst 87 punten!

Wat zegt Esque?

“W3 Solutions heeft ons geholpen met het perfectioneren van een reeds gebouwde website: www.esque.nl. Dit hebben ze gedaan met veel professionaliteit en behulpzaamheid. Latere feedback of kleine vragen werden heel snel op geantwoord om daarna samen een oplossing te zoeken zonder dat dit hoge kosten opleverde. Het contact verliep daardoor heel goed. Ik zou iedereen hun service aanraden.”
esque before
Esque After

Wij werkten aan dit project

Gillian 1080x1080 blue shape2

Gillian Lukkassen

Online Marketing Specialist
Content Creator
Webdesigner

Marcel 3 1080x1080 blue shape2

Marcel Lukkassen

Projectmanager
Webdeveloper