Defport

Materialen en oplossingen voor defensie

EEN EFFICIËNTE WEBSITE VOOR DEFPORT

Als toeleverancier met jarenlange ervaring in het leveren van materialen en oplossingen voor defensie, wist Defport dat hun website een belangrijke rol speelt in het aantrekken van nieuwe klanten. Maar hun website was niet optimaal: hij laadde traag en de bestandsgrootte was te groot. Tijd voor actie dus! Defport schakelde onze hulp in om hun website te optimaliseren en hoger te laten scoren in Google.

DE UITDAGING
Onze uitdaging was om de laadsnelheid en de bestandsgrootte van de website te verbeteren zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring. We wilden ervoor zorgen dat potentiële klanten niet afhaken vanwege een trage website. Het moest dus efficiënter!
DE OPLOSSING
We begonnen met een grondige analyse van de website om te bepalen welke elementen de snelheid belemmerden. Vervolgens hebben we verschillende technische SEO-verbeteringen doorgevoerd, zoals het optimaliseren van afbeeldingen en het verkleinen van de bestandsgrootte van scripts en stijlbladen. We hebben ook de server- en browsercaching geoptimaliseerd om de laadsnelheid te verbeteren.

RESULTAAT

De website van Defport laadt nu razendsnel en de bestandsgrootte is aanzienlijk verminderd. Hierdoor heeft de website een betere gebruikerservaring en is het ook beter geoptimaliseerd voor zoekmachines. De technische SEO-verbeteringen hebben ervoor gezorgd dat de website hoger scoort in Google en dus beter vindbaar is voor potentiële klanten.

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing