Dead Presidents

New kids with the bricks

Maatwerk webshop en productfotografie

Dead Presidents is een jong en opkomend bedrijf dat zich specialiseert in het maken van kunstwerken van epoxy. Maar om écht door te breken, hadden ze nog één ding nodig: een geweldige webshop. En daar kwamen wij van W3 Solutions in beeld.

DE BEHOEFTE
Dead Presidents wilde niet alleen een webshop om hun producten te verkopen, maar ook om een solide basis te bieden voor hun online marketingstrategie. Daarom wilden ze dat de webshop niet alleen uniek, minimalistisch en gebruiksvriendelijk zou zijn, maar ook een krachtige uitstraling zou hebben die past bij hun gedurfde merkidentiteit.
DE OPLOSSING
Wij hebben Dead Presidents geholpen met het ontwerpen en realiseren van een maatwerk webshop die voldoet aan al hun wensen en eisen. Om ervoor te zorgen dat de producten van Dead Presidents op de best mogelijke manier gepresenteerd worden, hebben we ook de productfotografie verzorgd. We hebben de opzet en inhoud van de webshop met conversie als uitgangspunt gerealiseerd, zodat bezoekers makkelijk hun weg kunnen vinden en worden gestimuleerd om tot aankoop over te gaan. Het beheersysteem van de webshop hebben we zo ingericht dat het gemakkelijk is om de webshop zelf bij te houden en uit te breiden.
AANPAK
We begonnen met het inventariseren van de eisen en wensen van Dead Presidents, waarna we overgingen tot het ontwerp van de webshop en het maken van de productfoto's. Na het finetunen van het ontwerp hebben we de webshop gebouwd en uitvoerig getest. Dead Presidents hoefde alleen nog maar akkoord te geven, en voilà: hun gloednieuwe webshop was een feit!
Fotografie

RESULTAAT

Dead Presidents is ontzettend blij met het eindresultaat, en wij van W3 Solutions zijn trots om hen te hebben geholpen met het realiseren van hun nieuwe webshop en productfoto’s.

Gemaakt door

Gillian

Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther

Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther
Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf