Cine Bakx

Voor al uw foto- en videografie

Van traag naar snel!

Als filmmaker heeft Cine Bakx al heel wat pareltjes gecreëerd. Maar er was één ding dat ontbrak: een snelle website die technisch goed in elkaar zit. En daar kwamen wij om de hoek kijken! Wij hebben Cine Bakx geholpen met het optimaliseren van hun website en het resultaat mag er wezen: een website die nu razendsnel laadt, goed werkt op desktop én mobiel, en hoog scoort in de Google snelheidstest (Pagespeed insights).

DE BEHOEFTE
Cine Bakx had behoefte aan technische SEO om hun website te optimaliseren en hoger te scoren in Google. Met name de laadsnelheid en de bestandsgrootte van de website waren een struikelblok voor potentiële klanten en zoekmachines. De website moest dus efficiënter worden. Dat was onze uitdaging!
DE OPLOSSING
We hebben de website van Cine Bakx onder de loep genomen en geanalyseerd waar de knelpunten zaten. Vervolgens hebben we een plan van aanpak opgesteld en zijn we aan de slag gegaan met het optimaliseren van de website. We hebben de bestandsgrootte verkleind, de code geminimaliseerd en de laadsnelheid verbeterd. Door deze aanpassingen hebben we de website een flinke boost gegeven, waardoor deze nu sneller en soepeler werkt dan ooit tevoren.

RESULTAAT

En het resultaat is verbluffend! De website van Cine Bakx is nu razendsnel, waardoor potentiële klanten niet meer afhaken vanwege een trage website. De score in Google PageSpeed Insights is enorm verbeterd: van 13 naar 85 op mobiel en van 36 naar 98 op desktop. Cine Bakx kan nu vol vertrouwen haar prachtige portfolio presenteren op een website die net zo snel en soepel werkt als haar videoproducties.

"Ik heb voor de tweede keer samengewerkt met W3Solutions. Ze hebben de technische SEO van mijn website aanzienlijk verbeterd. W3Solutions levert goed, kwalitatief werk voor een schappelijke prijs. Daarnaast konden ze binnen een paar dagen aan de slag. Ik zou 100% aanraden om met W3Solutions te werken."

Gemaakt door

Gillian

Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel

Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Marcel
Lukkassen

Projectmanager

Webdeveloper

Online Marketing