fbpx

PROJECTEN

BRIZO Consulting

Brizo Consulting was toe aan een nieuwe, professionele website met een zakelijke uitstraling.
BRIZO Consulting Website Mockup copy

Werkzaamheden

services icoon

Webdesign

Het ontwerpen en realiseren van een meertalige website op maat in WordPress.

Aanpak

Brizo Consulting was na een flinke groei sinds het starten van de onderneming toe aan een nieuwe, professionele website. Voorheen maakten ze gebruik van een verouderde website design met een matige structuur. Dit was prima tijdens de start van het bedrijf maar naarmate het bedrijf zich steeds meer ontwikkelde werd de online uitstraling steeds belangrijker.

De nieuwe website werd gerealiseerd in de huisstijl van Brizo Consulting met een zakelijke uitstraling. Omdat Brizo Consulting zowel in Duitsland als internationaal werkt was het ook belangrijk dat de website meertalig zou zijn.

Tijdens de bouw van de website hielden we meerdere meetings met Brizo Consulting om zo de vooruitgang en eventuele verbeterpunten te bespreken. Plannen en doelen kunnen snel veranderen en daarom was het belangrijk om regelmatig contact te houden.

Iphone BRIZO Consulting copy

De Resultaten

Brizo Consulting was zeer onder de indruk van de nieuwe website en straalt nu professionaliteit uit. Dit zorgt voor betere online prestaties waaronder een lagere bounce percentage en meer leads.
0 %
Lager bouncepercentage
+ 0 %
Langere sessieduur

Wij werkten aan dit project

Gillian 1080x1080 blue shape2

Gillian Lukkassen

Online Marketing Specialist
Content Creator
Webdesigner

Marcel 3 1080x1080 blue shape2

Marcel Lukkassen

Projectmanager
Webdeveloper