AMP Invoice Management

AI powered SAP® automation

Een frisse look voor AMP Invoice Management

Dit innovatieve bedrijf maakt gebruik van Artificial Intelligence om het SAP-factuurverwerkingsproces te optimaliseren. Maar ze hadden nog één ding nodig om de online aanwezigheid en productidentiteit te versterken: een moderne en doelgerichte website in Duitse en Engelse taal. Dus gingen wij aan de slag om AMP Invoice Management te helpen met het realiseren van een nieuwe maatwerk website, logo & huisstijl design, en online marketing. En het resultaat mag er wezen: een flitsende website, een strak logo en een solide basis voor de online marketingstrategie van AMP Invoice Management.

DE BEHOEFTE
Een sterk online productidentiteit en een solide basis voor de online marketingstrategie waren de wensen van AMP Invoice Management. Met een doelgerichte website wilden we AMP Invoice Management de volgende voordelen bieden:
DE OPLOSSING
We ontwikkelden een meertalige website die niet alleen mooi oogt, maar ook zijn doel behaald: leads verzamelen! Daarnaast hebben we een passende huisstijl en logo ontworpen, dat de identiteit van AMP Invoice Management in een modern jasje weergeeft en de doelgroep met positief effect aanspreekt.
AANPAK
Het bouwen van de website verliep volgens een strakke aanpak, waarbij we nauw samenwerkten met AMP Invoice Management. Als eerste stap hebben we natuurlijk de eisen en wensen van AMP Invoice Management geïnventariseerd. Vervolgens hebben we de huisstijl, logo en website ontwerpen gemaakt. En daarna hebben we de website gerealiseerd. Na het afronden van de bouwfase volgde er een finetuningronde en werd de website overgedragen aan AMP Invoice Management. Voor het onderhoud van de website hebben we ook nog een plan opgesteld, zodat AMP Invoice Management zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

RESULTAAT

En het resultaat is geweldig! Met deze website heeft AMP Invoice Management niet alleen een verbeterde online aanwezigheid, maar ook een website die gemakkelijk te beheren is. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de opzet en inhoud van de website met conversie als uitgangspunt zijn gerealiseerd, wat zorgt voor een verhoogd aantal leads.

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther
Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf

Gemaakt door

Gillian
Lukkassen

Online Marketing Specialist

Webdesigner

Content Creator

Esther
Pantouw

Webdesigner

Content Creator

Fotograaf