fbpx
DIENSTEN

Web Optimalisatie & Integratie

Werkt jouw website of webshop niet optimaal of zijn er punten waar je graag verbetering zou willen zien? W3 Solutions helpt jou op weg met web optimalisatie & integratie!
optimalisatie icoon

Optimalisatie

Een optimaal presterende website is een absolute must. Dit geld voor zowel SEO als gebruikerservaring. 

integratie icoon

Integratie

Automatiseer en koppel jouw website via een maatwerk integratie met een ander systeem.

maatwerk icoon

Maatwerk

Individuele oplossingen voor individuele problemen. W3 Solutions bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Haal het meeste uit jouw website

Heb je behoefte aan een nieuwe functionaliteit op je site? Wil je een koppeling met een ander systeem? Of kan jouw website wel een snelheidsboost gebruiken?

W3 Solutions helpt je graag op weg met een oplossing op maat om het maximale uit het web te halen.

Waarom samenwerken met W3 Solutions?

Als full-service web bureau hebben wij een brede expertise van alles internet. Zo kies jij met zekerheid voor een partij die jou te hulp kan staan bij alle uitdagingen die websites met zich mee brengen 💪🏼.
Elke website is anders..

Daarom brengen wij graag in kaart hoe die van jou in elkaar zit. Vervolgens kijken we naar jouw doelstellingen en verzorgen we een effectieve optimalisatie of integratie die resultaat haalt!

Een gepaste oplossing voor elk budget

We kijken graag samen naar de mogelijkheden binnen jouw doelstellingen en je krijgt van ons een compleet kostenplaatje zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Gezien de diversiteit in mogelijkheden en behoeftes zal voor optimalisatie en integratietrajecten altijd een maatwerk oplossing nodig zijn. Hierbij hanteren we een vast resultaat voor een vaste prijs. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Zoekmachines zoals Google willen dat hun gebruikers de beste website ervaart bij elke zoekopdracht en neemt daarbij niet alleen de informatie die op een webpagina staat, maar ook de algemene gebruikerservaring van de webpagina mee als ranking factor.

Met technische SEO worden de website prestaties verbeterd om zo beter te scoren binnen de zoekmachine platformen. Betere scores leveren hogere posities in zoekmachines en zijn zeer belangrijk bij ondersteuning en groei van organische zoekresultaten binnen zoekmachines.

Om te kijken hoe jouw website presteert op het web raden wij de volgende 2 tools aan:

Voer de url van jouw website in en doe de test. Als de test compleet is krijg je een overzicht met alle belangrijke KPI’s en verbeterpunten van jouw website te zien.

Marcel 3 1080x1080 blue

Marcel Lukkassen

Webdeveloper

Jouw website koppelen met een systeem? optimaliseren voor snelheid? uitbreiden met functionaliteit?

PROJECTEN

Onze resultaten

Bekijk hoe wij te werk zijn gegaan voor onze klanten en welke resultaten wij hebben behaald.

Onze klanten beoordelen ons met een 5/5 !

5/5