fbpx
DIENSTEN

Wij brengen jouw business een stap verder met de

Managed Webshop Service

Waarom bij W3 Solutions?

Een managed webshop service is de snelste oplossing waarmee je binnen een paar dagen al online bent en kunt starten met verkopen. Deze oplossing is zeer geschikt als je geen ruim budget hebt of zelfs als je tijdelijk en snel een webshop nodig hebt. W3 Solutions managed webshop is responsive en past zich automatisch aan het gebruikte apparaat. Of het nou vanaf een desktop, laptop, tablet of een smartphone wordt bekeken, je webshop ziet er altijd goed uit.

De voordelen van een managed webshop:

 • Lage kosten: Maandelijkse servicekosten in tegenstelling tot een grote uitgave.

 • Technisch laagdrempelig: Beperkte kennis nodig en altijd hulp beschikbaar bij vragen.

 • Snel online: Door gebruik te maken van een template ontwerp kan de doorlooptijd voor de realisatie tot een minimum beperkt worden.
 • Managed webshop service prijzen

  Bij W3 Solutions betaal jij minder voor meer! Voor een vast bedrag per maand ben je direct helemaal klaar. Weet jij inmiddels al wat jij graag samen met ons wilt realiseren, of weet je dat misschien nog helemaal niet? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarbij we samen de mogelijkheden in kaart brengen!

  Hoe wij samenwerken  Voorbeelden

  Bekijk hier een aantal van onze live webshops. Voorkeur voor een andere opzet? Geen probleem! Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.   
  Kijk wat wij voor jouw business kunnen betekenen.

  Neem contact op!