fbpx
DIENSTEN

Hosting

W3 Solutions zorgt ervoor dat jij je website binnen no-time online hebt. Supersnelle hosting, domeinen en support voor een fantastische prijs 🥳.
eenvoudig icoon

Eenvoudig

Host jouw website met de ondersteuning van een expert die weet wat het beste is voor jouw website.
prestaties icoon

Hoge prestaties

Onze webhosting pakketten zijn voorzien van krachtige hardware die zorgt dat jouw website snel, soepel en zonder problemen te bereiken is.
support icoon

Top support

Vragen over het controlepaneel? Hoe maak je een extra email adres aan? Wij staan bij elke stap klaar om jou op weg te helpen!

De eerste stap naar online succes

Hosting zorgt er voor dat jouw website online staat en is een essentieel technisch onderdeel van iedere website. Wanneer jij jouw website bij W3 Solutions hebt laten maken heb je hier gelukkig het eerste jaar geen omkijken naar. Maar ook daarna willen we je graag nog met perfecte hosting ondersteunen. Of misschien wil je alles wel zelf in de hand nemen en wil je zelf je website bouwen. Met hosting bij W3 Solutions kun je alle kanten op.

Individueel
hosting
Neem contact op
Looptijd: 12 maanden
Managed
hosting
Neem contact op
Looptijd: 12 maanden
Email
hosting
Neem contact op
Looptijd: 12 maanden

Waarom samenwerken met W3 Solutions?

Als full-service web bureau hebben wij een brede expertise van alles internet. Zo kies jij met zekerheid voor een partij die jou te hulp kan staan bij alle uitdagingen die hosting met zich meebrengt 💪🏼.

Snelheid

Wij hosten jouw website op de snelste servers in Nederland met de hoogste performance. Ook zorgen wij ervoor dat jouw website overal ter wereld goed bereikbaar is. W3 Solutions maakt gebruik van de allernieuwste apparatuur en technieken om jouw website succesvol te hosten.

Partner in crime

Met hosting bij W3 Solutions sta jij er nooit alleen voor. Vragen horen er nou eenmaal bij en wij delen onze expertise maar al te graag. Of je nou advies nodig hebt voor jouw website of hulp bij instellingen. Wij staan altijd voor je klaar!

Kies het gewenste pakket uit één van de hosting mogelijkheden en wij verzorgen de rest. Zodra je pakket is geactiveerd ontvang je een e-mail met de benodigde gegevens om aan de slag te gaan.

Heb je gekozen voor de optie managed hosting, dan heb je tevens de beschikking over uitgebreide support van onze specialisten om het maximale uit je hosting pakket te halen.

Jazeker! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je alles zelf in de hand houden, dan is ons Individuele Hosting pakket perfect voor jou.

Wil je hier liever zo min mogelijk tijd aan besteden, dan kunnen onze experts er via het Managed Hosting pakket voor zorgen dat alles perfect blijft lopen. Alles up-to date, back-ups volgens schema en alle technische instellingen in orde.

Mocht je echter geen website nodig hebben, maar enkel behoefte aan een persoonlijk e-mail adres dat tevens zonder problemen wereldwijd te gebruiken is. Dan hebben we hiervoor het E-mail Hosting pakket beschikbaar.

Marcel 3 1080x1080 blue

Marcel Lukkassen

Webdeveloper

"Lightspeed. "Efficiëntie. "Gemak. "100% Uptime. Daar doen wij het voor!"

Onze klanten beoordelen ons met een 5/5 !

5/5