Van groeiend naar gevestigde naam

Brizo Consulting

Brizo Consulting, een IT-consultancy bedrijf in de startfase, had maar één doel: zich stevig vestigen in een hoog concurrerende markt. Met hun expertise zochten ze naar een manier om een brede online zichtbaarheid te realiseren en kwalitatieve leads te genereren.

Services
Lees verder
Webdesign
Development
SEO
Online Marketing
Branche
Lees verder
IT Consultancy
Jaar
Lees verder
2020

De uitdaging

In een de competitieve markt van IT-dienstverleners, moesten wij Brizo Consulting positioneren als een zeer betrouwbare, innovatieve en vooruitstrevende keuze in de IT-sector. De uitdaging lag in het creëren van een sterke en herkenbare online identiteit, SEO én het genereren van leads met behulp van effectieve online marketing campagnes

De oplossing

Na uitgebreide brainstormsessies, besloten we voor Brizo Consulting een tweesporenbeleid te hanteren. Allereerst ontwikkelden we een meertalige nieuwe website omdat Brizo Consulting in zowel in de Duitse alsook de Engelse markt actief is. Tevens vormt de nieuwe website de basis voor de SEO performance en online marketing campagnes, wat zal bijdragen aan het genereren van leads.

Online marketing

We integreerden LinkedIn en Google met de Brizo Consulting website om waardevolle data te verkrijgen en hun online marketing mogelijkheden te vergroten. Ook voerden we uitgebreid trefwoordonderzoek uit voor SEO en zoekmachineadvertenties en optimaliseerden we de Brizo website voor trefwoorden gerelateerd aan de diensten die zij aanbieden. Ook hebben we  online marketingcampagnes op Google Ads en Bing gecreëerd en geoptimaliseerd.

Groei

in maandelijks websiteverkeer

Groei

in leads per maand

Het resultaat

De resultaten zijn indrukwekkend. Door de sterke online aanwezigheid die we hebben gerealiseerd, is Brizo Consulting nu direct vindbaar in zoekmachines onder relevante en competitieve zoektermen. Dankzij de geoptimaliseerde SEO pagina’s en effectieve marketingcampagnes genereren ze nu veel nieuwe website bezoekers en leads.

Richard Griffith

Project team