24/7 Unlimited Pilates

The Core Effect Pilates

De uitdaging

Een nieuwe online identiteit creëren, leden werven en video content distribueren voor een startend bedrijf. Hoe realiseer je in korte tijd een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk online platform voor een nieuw bedrijf als The Core Effect Pilates?

Services
Lees verder
Webdesign
Development
Online Marketing
Branche
Lees verder
Sport & Training
Jaar
Lees verder
2023-2024

De oplossing

We hebben een op maat gemaakte website ontwikkeld voor The Core Effect Pilates met lesbeheer integratie voor eenvoudige klassenbeheer. Dit omvat ontwerp, een content-gebaseerde ledensite, SEO-optimalisatie en integraties met Google Webmaster Tools en Google Analytics, wat zorgt voor betere vindbaarheid en inzichten in bezoekersgedrag.

Pilates heeft een diepgaand effect op zowel de geest als het lichaam, wat het uitgangspunt was voor The Core Effect.

Ali The Core Effect_444-1080h

De website en het ledenplatform

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website voor eenvoudige registratie en toegang tot online Pilates klassen, met een op maat gemaakt backend beheersysteem voor efficiënt klassenbeheer.

De website trekt maand op maand een groeiend aantal leden aan en de feedback van zowel leden als de beheerder is zeer positief.

Het resultaat

De nieuwe website van The Core Effect Pilates illustreert de kracht van een sterke online identiteit en ledenstrategie voor bedrijfsgroei, met al indrukwekkende groei in ledenaantallen en positieve feedback. Het benadrukt het belang van een online platform voor succes in de pilatessector.

Ali Woodall

Project team