Love the space you're in

Moonen Yachts

Moonen Yachts, een toonaangevend Nederlands jachtbouwbedrijf, bekend om zijn luxueuze op maat gemaakte jachten in de 34 – 40 meter range, streefde naar het versterken van hun online aanwezigheid en het verdiepen van de connectie met hun exclusieve doelgroep. 

Services
Lees verder
Online Marketing
Branche
Lees verder
Jachtbouw
Jaar
Lees verder
2021-heden

Uitdaging en visie

Geconfronteerd met de uitdaging van het navigeren in het digitale tijdperk, zocht Moonen Yachts een strategische partner om hun unieke merkwaarden en het motto “Love the space you’re in” effectief online te communiceren en te benadrukken.

Strategische oplossing

Het hart van de strategie was het omarmen van Moonen Yachts essentie en deze te vertalen naar een boeiende digitale ervaring. Dit omvatte een holistische online marketingstrategie, gericht op het koppelen van sociale media en zoekmachines aan de website, het uitvoeren van doelgerichte marketingcampagnes en het implementeren van technische SEO.

Bijzondere nadruk werd gelegd op het gebruik van sociale media marketing en PPC-campagnes (pay per click), allemaal ontworpen om de ideale klantenkring te bereiken en te betrekken.

Resultaten en impact

Deze nauwgezette aanpak resulteerde in significante verbeteringen in Moonen Yachts’s online zichtbaarheid, betrokkenheid en algemene prestaties. Met maandelijkse uitgebreide rapportages werd de voortgang nauwgezet gevolgd, waarbij een aanzienlijke toename in websiteverkeer, conversieratio’s en social media engagement werd waargenomen.

De samenwerking ontplooide zich tot een langdurige relatie waarbij W3 Solutions fungeerde als een verlengstuk van het Moonen team, nauw betrokken bij alle marketingactiviteiten en -strategieën.

Conclusie

Onze samenwerking illustreert de kracht van geavanceerde digitale marketing, gecombineerd met een grondig begrip van merkwaarden, in het scheppen van een sterker online merk en het vergroten van de marktpenetratie. Het project belichaamt een nieuwe dimensie in online marketing voor Moonen, waardoor het bedrijf zijn doelgroep op een meer dynamische en interactieve manier kon bereiken en betrekken.

Moonen Yachts YN203 LUMIÈRE - Launch-1920x1280

Met een voortdurende focus op innovatie en aanpassing kijken beide partijen uit naar het voortzetten van deze succesvolle samenwerking, gericht op het realiseren van nieuwe successen in zowel de digitale als de fysieke wereld.

Project team