Online afspraak snel geboekt

Sen's Skincare

Sen’s Skincare is dé schoonheidsspecialist die er alles aan doet om jouw huid weer te laten stralen. En wat past daar beter bij dan een aantrekkelijke website die de identiteit van Sen’s Skincare weergeeft en online boekingen ondersteunt? Wij gingen de uitdaging aan en hebben Sen’s Skincare geholpen met het realiseren van een nieuwe website!

Services
Lees verder
Webdesign
Development
Hosting
Management
Branche
Lees verder
Beauty
Jaar
Lees verder
2022

De behoefte

Sen’s Skincare had de behoefte om hun online identiteit op te bouwen en een platform te bieden waar klanten gemakkelijk online afspraken kunnen boeken. Belangrijke aspecten waren gebruiksvriendelijkheid, een representatieve uitstraling van het salon en de integratie van geavanceerde functionaliteiten voor het beheren van boekingen.

De oplossing

Wij hebben een website gerealiseerd die niet alleen mooi oogt, maar ook gemakkelijk in gebruik is en eenvoudige wijze online boekingen ondersteunt. Sen’s Skincare kan de website en de content gemakkelijk zelf beheren en voor technisch beheer van de website, e-mail en domeinbeheer kan Sen’s Skincare rekenen op W3 Solutions.

De website hebben we gekoppeld met de online boekingssysteem Salonized, zodat klanten gemakkelijk en snel online een afspraak kunnen maken.

Ook hebben we de behandelingen van Sen’s Skincare gefotografeerd in de salon, zodat klanten alvast een voorproefje krijgen van wat ze kunnen verwachten.

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn! Sen’s Skincare heeft nu een website die perfect past bij de visie van het bedrijf en die gemakkelijk te gebruiken is voor klanten. Door de koppeling met Salonized worden online boekingen gemakkelijk gemaakt en is de administratie ook nog eens een stuk efficiënter geworden.

Sen’s Skincare kan de website en de content gemakkelijk zelf beheren en voor technische ondersteuning kunnen ze altijd rekenen op W3 Solutions!

Sandra Rutten

Project team